Ve stínu stromu lze posedět na dvoře, jen se občerstvit, poobědvat či povečeřet. Vaříme zejména z čerstvých surovin, pokud možno z našich nebo lokálních zdrojů. Vyzdvihnout lze nabídku kozích sýrů vlastní výroby, netradiční kozí smažák či v létě vyráběnou kozí smetanovou zmrzlinu. S jehněčím masem z vlastní farmy to také opravdu umíme. Oblíbené je u nás také občasné večerní grilování.
Hospůdka je pro vás v září otevřena denně od 11. do 20. hodiny, pro u nás ubytované hosty ještě o hodinu déle, tedy do 21. hodiny. Kuchyně přijímá poslední objednávky v 19:45.
Budeme se na vás těšit!
Dočasně vám bohužel musíme odepřít z nabídky jehněčí maso, naše letošní jehňata nám zatím nemá kdo zpracovat. Do kuchyně smí pouze skrze úředně schválený provoz, který ovšem nablízku dosud není. Náhradou je maso krůtí z blízké farmy Zelenka, podávané v bramborové lokši.
Děkujeme za pochopení!
Naše letošní nabídka:

