Ve stínu stromu lze posedět na dvoře, jen se občerstvit, poobědvat či povečeřet. Vaříme zejména z čerstvých surovin, pokud možno z našich nebo lokálních zdrojů. Vyzdvihnout lze nabídku kozích sýrů vlastní výroby, netradiční kozí smažák či v létě vyráběnou kozí smetanovou zmrzlinu. S jehněčím masem z vlastní farmy to také opravdu umíme. Oblíbené je u nás také občasné večerní grilování.
Hospůdku pro vás otevíráme zatím v této době:
– čtvrtek až sobota 11. až 20. hodina
– neděle 11. až 18. hodina (kuchyně pouze do 16. hodiny)
Budeme se na vás těšit!
Dočasně vám bohužel musíme odepřít z nabídky jehněčí maso, naše letošní jehňata budou dorostlá až koncem června. Náhradou je maso krůtí z blízké farmy Zelenka, podávané v bramborové lokši.
Děkujeme za pochopení!
Naše loňská nabídka:

